Het aanpassen van Elektrische installaties in keukens en badkamers

EKS Veghel is gespecialiseerd in het aanpassen en uitbreiden van uw elektro installatie in keukens en badkamers. In verband met de aanwezigheid van water in de directe nabijheid van uw elektra moeten de elektrotechnische installaties in deze zogenaamde 'natte' ruimten in uw woning of bedrijfspand voldoen aan speciale eisen. Neem hiermee geen risico's en laat dit door de vakman uitvoeren, u weet dan zeker dat de installatie aan alle eisen voldoet.

Het uitbreiden van Elektrische installaties in aanbouwen

EKS Veghel assisteert u ook bij het uitbreiden van uw elektrotechnische installatie in uw (nieuwe) aanbouw. Kan de elektrische installatie in uw aanbouw aangesloten worden op een bestaande groep in uw meterkast? Of is uitbreiding van de meterkast gewenst of zelfs noodzakelijk? Laat u adviseren door EKS Veghel. Ook voor de uitvoering kunt u bij EKS Veghel terecht.

Het aanpassen/vernieuwen van Elektrische installaties bij verbouwingen

Gaat u verbouwen? Vergeet dan niet om op tijd een vakman in te schakelen voor de elektrische installatie. EKS Veghel voert niet alleen de installatie uit maar begeleid u ook bij het plannen van de installatie. Al in de ontwerp fase van de verbouwing kunnen wij u bijstaan bij het ontwerken van de (vernieuwde) elektrische installatie. Door zo vroeg mogelijk bij het plannen van uw verbouwing rekening te houden met de wensen voor uw elektrische installatie kunnen wij zorgen voor de mooiste afwerking.

Het uitbreiden / vervangen van groepenkasten

Heeft u een oudere woning? De kans is groot dat de elektrische installatie en speciaal de groepenkast niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. De ontwikkeling heeft immers niet stil gestaan en we gebruiken nu veel meer elektrische apparaten dan vroeger. EKS Veghel kijkt met u naar uw wensen en de mogelijkheden voor het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast.

Het aanleggen van TV en Computer netwerken

Een betrouwbaar netwerk begint bij de bekabeling. EKS Veghel adviseerd/ontwerpt en legt alle benodigde bekabeling aan. Of het nu gaat om coax , data  of telefonie. EKS Veghel meet iedere verbinding na aansluiten door, zodat u zekerheid heeft over de betrouwbaarheid. Een betrouwbare verbinding is het begin van een probleemloos gebruik van uw TV , Computer of Telefoon.         

Website build by Jochem Kuijpers Advies en Dienstverlening